Şehit Hamdibey Ortaokulu

Vizyon: Şehit Hamdi Bey Ortaokulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve İlimizin öncelikli tercih edilen, Ülkemizin en iyi Ortaöğretim Kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehithamdibeyorta.meb.k12.tr

Adres - Balıkesir Edremit Cumhuriyet Mah. İleri Cad. No 22/A

Adres - Balıkesir Edremit Cumhuriyet Mah. İleri Cad. No 22/A

Ulaşım Okulumuz İlçe Merkezinde olup YeniMahalle dolmuşları, dolmuş taksi veya yaya ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Edremit İlçe merkezinde yer almaktadır. Balıkesir İl merkezine 85 km uzaklıktadır.